Kinderdagverblijf Boefjes biedt een kleinschalige, gezellige, geborgen en veilige plek voor alle kinderen van 0-4 jaar.
We zijn gelegen in de wijk Keizerslanden te Deventer, met in de buurt het winkelcentrum, twee speeltuinen en het park.
De ingang bevindt zich aan de achterkant van het pand waar zich ook onze buitenspeelplaats bevindt. Naast de ontvangstruimte is een aparte slaapruimte aanwezig. Aan de voorkant van het pand bevindt zich de speelruimte waar verschillende speelhoeken zijn gecreëerd. Hier kunnen de kinderen lekker spelen, leren, ontmoeten, ontwikkelen en ontdekken.

Kinderdagverblijf Boefjes is een kleinschalige organisatie met plek voor 12 kinderen per dag. Door de kleinschaligheid van onze kinderopvang hebben we een warme en huiselijke sfeer weten te creëren waar de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen.

Bij Kinderdagverblijf Boefjes werken we met vaste leidsters op de groep. Hierdoor wordt een sterke vertrouwensband met de kinderen ontwikkeld, voelen de kinderen zich vertrouwd en hebben ze altijd een bekend gezicht om zich heen. Kinderen zijn hierdoor zichzelf, voelen zich op hun gemak en ontwikkelen zichzelf tot een eigen individu.

Uiteraard zijn wij als kinderdagverblijf aangesloten bij de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Als u kennis wilt maken met kinderdagverblijf Boefjes dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken om u te laten informeren over de mogelijkheden binnen ons kinderdagverblijf.

Logo